#CHILLAANHETWERK

Op de (elektrische) Fiets naar het werk!

Sneller én groener van A naar B?

Werk jij op dit moment bij 4 Minutes maar ben jij het fietsen beu? Hoe tof zou het dan zijn dat jij sneller op je werk kan komen en ook nog een duurzaam steentje bijdraagt. Wij hebben de oplossing voor jou: De E-Bike van 4 Minutes! In 2024 komen er nog weer eens 100 extra E-bikes bij om zo al onze uitzendkrachten te kunnen voorzien van een super mooie elektrische fiets.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een 4 Minutes E-bike?

  • Wanneer je meer dan 10km van je werk afwoont kun je een E-Bike van 4 Minutes aanvragen
  • De E-bikes zijn vanaf eind Januari 2024 weer ruim op voorraad
  • Bij gebruik van een E-Bike van 4 Minutes draag je zelf 6,- EUR per week bij aan bijtelling. Je hebt eventueel nog wel recht op kilometervergoeding van je werkgever als je meer dan 10km van je werk af woont.

 

Dus wil jij niet meer zwaar trappen op je oude fiets en fris en fruitig op je werk komen? Maak dan nu snel gebruik van onze elektrische fietsen voor onze uitzendkrachten, en fiets in 2024 ook vrolijk rond op 1 van onze E-bikes!

De E-Bike van 4Minutes
De witte 4 Minutes E-Bike

JA! Dat wil ik.

Kom jij in aanmerking voor een E-Bike van 4 Minutes? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je of je in aanmerking komt of heb jij geen vervoer? Neem dan even contact met ons op via info@4minutes.nl of telefonisch op 053-7850731. We gaan dan samen kijken hoe wij jouw vervoersprobleem kunnen oplossen!

 

Ik wil mij aanmelden voor een toffe E-Bike van 4 Minutes!