Waarom werken bij AK Schoonmaak?

Als schoon echt schoon moet zijn

Wil jij werken in Almelo en werken bij AK Schoonmaak? Hier vind je de meest uiteenlopende schoonmaakklussen, van de schoonmaak van een schoolgebouw tot het glazenwassen van een bedrijfspand. AK Schoonmaak verzorgt dit werk al bijna 30 jaar, voor toonaangevende bedrijven in de regio. Daarbij gaan zij altijd voor kwaliteit en zetten ze iedere keer nét dat stapje extra. Samen voor een schoon resultaat! Dit team heeft het niet alleen leuk met elkaar, maar ook met de klant. Dus wat de schoonmaakklus ook is, bij AK Schoonmaak nemen ze die graag onder handen. Met glans, passie én een glimlach!

Handen uit de mouwen bij AK Schoonmaak!

Werken bij AK Schoonmaak betekent aandacht hebben voor details: in de klus én in de samenwerking. Dat is wat de mensen hier zo goed maakt in hun werk. AK Schoonmaak is pas tevreden als iedereen blij is; zowel de opdrachtgever als de mensen in hun team. Dat klinkt als een fijne werkgever, toch?!

 

Voor verschillende klussen zoeken we schoonmakers die de handen uit de mouwen willen steken. Ben jij enthousiast en wil je het team van AK Schoonmaak komen versterken? Er staan meer dan 100 collega’s te popelen om jou te ontmoeten! Je kunt rekenen op:

  • Een afwisselende baan met een goed salaris.
  • Flexibele werktijden (werkdagen en -uren vullen we in overleg met jou in).
  • Auto van de zaak (bij verschillende schoonmaakopdrachten).
  • Kans op een vast contract bij 4 Minutes.

Wil jij werken in Almelo, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Ga dan aan de slag als schoonmaker, glazenwasser of bouwopruimer in jouw regio. Bekijk alle vacatures bij AK Schoonmaak hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar almelo@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij AK Schoonmaak