Het groene wagenpark

"Een steentje bijdragen aan het klimaat en werkzoekenden helpen met vervoersproblemen."

Klaar voor de toekomst

Wist je dat 4 Minutes één van de eerste werkgevers is die zich klaar maakt voor de toekomst? Eén van onze missies is om CO2 neutraal te worden en de eerste stappen zijn hiervoor inmiddels gezet.

 

Na het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Enschede en een CO2 neutraal kantoor in Almelo, werd het tijd om de volgende groene stappen te zetten. Maar op dat moment werden we ook geconfronteerd door een beperkte beschikbaarheid van werkzoekenden met een vervoersprobleem. Hoe mooi is het dan als je zowel een steentje kunt bijdragen aan het klimaat als ook werkzoekenden kunt helpen met hun vervoersprobleem? Sinds 2022 hebben we de eerste elektrische 4 Minutes scooters ter beschikking gesteld aan onze uitzendkrachten. Uitzendkracht blij, 4 Minutes blij! De beste win-winsituatie voor iedere partij. De Scooters zijn ondertussen vervangen voor fantastische Elektrische Fietsen. Alles hierover vind je op deze pagina

De beroemde 4 Minutes fietsen

In 2020 hebben wij een actie opgezet waarbij we uitzendkrachten een 4 Minutes fiets hebben gegeven als ze meer dan 1250 uur per jaar gewerkt hebben. In het voorjaar van 2021 mochten wij al 250 uitzendkrachten verblijden met een nieuwe fiets. Vanwege het grote succes, besloten wij de actie voor een jaar te verlengen. In het voorjaar van 2022 hebben wij opnieuw 250 medewerkers blij gemaakt met een nieuwe fiets!

4 Minutes Gratis Fiets

Meer groen op straat

Wij zien natuurlijk ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om met de fiets naar het werk toe te gaan en dat ook niet iedereen in het bezit is van een rijbewijs. Ons plan voor in 2022 was dan ook om elektrische fietsen beschikbaar te stellen. En dat is gelukt! Ondertussen fietsen al ruim 165 uitzendkrachten dagelijks fluitend op een echte 4 Minutes E-Bike naar hun baan.

Busje komt zo. Met daarin onze conciërge.

4 Minutes kent ondertussen naast vele intercedenten en recruiters, ook een heel team van facilitaire medewerkers. Omdat onze panden en huizen voor onze uitzendkrachten verspreid door heel Twente liggen, rijdt onze conciërge vanaf 2024 in een prachtige bus, uiteraard volledig in de kleuren en belettering van 4 Minutes met de slogan ‘Vind jou droombaan dichtbie huus’. Best wel cool en lekker opvallend wel!

Bus conciërge

Check de nieuwste vacatures