Keurmerken

"Wij hechten waarde aan de kwaliteit en eisen van onze processen en arbeidsomstandigheden."

4 Minutes beschikt over de volgende keurmerken en certificeringen waarmee kwaliteit, veiligheid en MVO worden geborgd

NEN4400 Stichting normering Arbeid

NEN 4400-1

Deze normering toetst de financiële administratie van uitzendbureaus en onderaannemers. Door de NEN 4400-1 certificering mogen inleners er o.a. vanuit gaan dat 4 Minutes alle afdrachten aan de belastingdienst en het UWV netjes geregeld heeft. Doordat 4 Minutes over het NEN 4400-1 certificaat beschikt is het opgenomen in het SNA register.

ISO 90012015 Certified Company

ISO 9001:2015

Het ISO 9001:2015 certificaat ziet toe op een juiste implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001:2015 helpt ons om altijd te streven naar een hogere kwaliteit van de processen en de klanttevredenheid.

VCU Logo

VCU 2011/05

VCU ziet toe op het hebben en uitvoeren van een veiligheidsbeheersysteem. Al onze intercedenten hebben een VCU-VIL diploma en werken samen met onze klanten actief aan het continue verbeteren van de veiligheid op de werkvloer. Op 14-10-2019 heeft 4 Minutes succesvol de audit voor VCU doorlopen.        

Werkpakt keurmerk - samen sterk in duurzaam werk

Werkpakt Keurmerk

We zijn er trots op dat 4 Minutes het eerste en tot nu toe het enige uitzendbureau is dat het Werkpakt keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen mag dragen. Door ook tijd vrij te maken voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgen wij voor een Twente waarin iedereen mee kan doen. Bijkomend voordeel is dat onze klanten bij 4 Minutes ingekochte uren mee kunnen laten tellen voor hun MVO verplichtingen.

snf-logo

Stichting Normering Flexwonen

Wij zijn hartstikke trots op ons SNF Keurmerk! Het SNF Keurmerk betekent dat wij voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Wij bezitten zelf meerdere woningen in omgeving Twente, zodat arbeidsmigranten comfortabel kunnen wonen en werken in Nederland via 4 Minutes.

 

Wij zorgen ervoor dat onze werknemers nergens zorgen over te hoeven maken, wij helpen met alles. Voor de overheid en gemeentes is het SNF keurmerk een bewijs van correcte huisvesting. Met dit keurmerk garanderen wij dat onze huisvesting van goeie kwaliteit is en aan de gestelde norm voldoet. In deze norm zijn o.a. privacy, hygiëne, veiligheid en voorzieningen essentiële punten, waar wij ons hard voor inzetten.