Waarom werken bij QiZiNi?

Altijd wat te doen en afwisselende werkzaamheden.

QiZiNi is gespecialiseerd in het maken van handgemaakte sandwiches, wraps, panini’s, baguettes en broodjes. Smaken verschillen, daarom luisteren zij goed naar de wensen van onze klanten, zodat hiermee nieuwe producten bedacht en ontwikkeld kunnen worden. Jouw toekomstige collega’s werken constant aan overheerlijke nieuwe ideeën! Er worden verrassende smaakcombinaties bedacht en geïntroduceerd bij klanten om toe te voegen aan het assortiment. Je proeft de passie voor de lekkerste producten bij elke hap die je van een QiZiNi-food neemt. Zelfs wanneer je QiZiNi zegt merk je het; probeer dat maar eens uit te spreken zonder te glimlachen!

Ga aan de slag bij QiZiNi!

  • Bij QiZiNi maken Ze producten voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. Het is best wel een gave gedachte dat jij als bijvoorbeeld productiemedewerker hier aan hebt bijgedragen. Jij zorgt ervoor dat een klant, misschien wel 100en kilometers verderop, kan genieten van zijn of haar broodje, dat jij belegd of misschien ingepakt hebt.
  • Bij QiZiNi wordt er gewerkt in ploegen. Ben je een echt ochtendmens? Dan start je vroeg en eindigt de werkdag om 15:00. Liever uitslapen? Dan start je om 15:00 bij QiZiNi.

Wil jij graag werken bij QiZiNi? Reageer dan op één van de openstaande vacatures!

Check alle vacatures bij QiZiNi