Waarom werken bij Bonfait?

Food with a smile!

Bonfait zorgt voor puur eten waar je blij van wordt!  Het is hun passie om, door middel van samenwerking, verrassend lekkere en gezonde eetconcepten te ontwikkelen van hoge kwaliteit tegen een faire prijs! Inmiddels hebben zij al 40 jaar ervaring in de productie en verkoop van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten, (pasta)salades, soepen en sauzen. Deze worden gemaakt in de fabriek in Denekamp, waar zij met 200 collega’s er alles aan doen om een mooi én lekker eindproduct te krijgen.

Ga aan de slag bij Bonfait!

Elke dag zijn de collega’s bij Bonfait bezig om puur en lekker eten te maken. Elk product vraagt dan ook om zijn eigen karakteristieke bewerkingen. De passie voor eten wordt met elkaar gedeeld en hierdoor proberen zij zich zelf ook verder te ontwikkelen. Altijd creatief opzoek te gaan naar vernieuwing!

 

Deel jij ook de passie voor lekker eten? Ga aan de slag als Productiemedewerker, Operator of Kok bij Bonfait! Je kunt rekenen op:

 

  • Leuke, gezellige en hardwerkende collega’s
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
  • Werken in de 2 ploegen
  • Bruto startsalaris vanaf €13,35 in de productie (exclusief toeslagen)
  • Bruto startsalaris vanaf €15,44 als operator (exclusief toeslagen)
  • Heerlijke kant-en-klare maaltijden van Bonfait mogen mee naar huis voor maar slechts €2,- 

Werken in een fijne en dynamische werkomgeving met collega’s die hard werken en plezier hebben met elkaar!

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar info@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij Bonfait