Contractcycli

“Meer informatie over jouw contract."

Wat doet 4 Minutes voor mij?

4 Minutes doet haar best om voor jou goed werk te vinden. Vooral in Twente hebben wij een groot aantal mooie opdrachtgevers waar leuke banen voor jou zijn. Afhankelijk van de opdrachtgever zijn dit tijdelijke of vaste banen.

Morgen aan de slag?

Als uitzendorganisatie willen wij voor onze medewerkers en werkzoekenden een zo goed mogelijke werkgever zijn. Dit doen wij door eerlijk te zijn over de toekomstperspectieven bij de opdrachtgever. Daarnaast door je zo goed mogelijk te begeleiden voor, tijdens en na je werk. Daarom staan wij jou altijd goed te woord.

 

Kijk bij de openstaande vacatures of jouw baan er tussen staat. Is er nu niets dat je aanspreekt, stuur dan toch gerust je cv of neem snel contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we een leuke baan voor je kunnen vinden. Doe je dat vandaag nog, misschien kun je morgen aan de slag!

Contractcycli fase 1-2 contracten

Heb jij een arbeidscontract in fase 1-2 dan zal je contract in een 4-wekelijkse cyclus lopen. Dit betekent dat je eerste arbeidscontract eindigt op de laatste zondag van de cyclus waarin het contract aanvangt. Indien je na de einddatum van je eerste arbeidscontract werkzaam blijft voor 4 Minutes dan zal je arbeidscontract automatisch worden verlengd voor de duur van 4 weken die gelijk lopen met de opvolgende cyclus. Onderstaand is een overzicht weergegeven hoe deze cyclus is opgebouwd.

 

Voorbeeld:
Wanneer je eerste oproep contract begint in week 2, dan loopt je contract tot en met zondag 31-01-2021. Je volgende contracten zullen dan telkens met 4 weken worden verlengd. Voor de komende weken laten wij je het zien:

 

Week 41-44: Einddatum contract 06-11-2022

Week 45-48: Einddatum contract 04-12-2022

Week 49-52: Einddatum contract 01-01-2023