Over 4 Minutes

“Samen met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten zetten wij resultaten neer waar wij trots op zijn!"

Het verhaal van 4 Minutes

Een passende match tussen een werkzoekende en een bedrijf hoeft niet moeilijk te zijn en zeker niet teveel tijd kosten. Heb je je weleens afgevraagd waar de naam 4 Minutes vandaan komt? Je vindt hier het verlossende antwoord.

Vanuit de huiskamer

Daan Slütter kwam met de oplossing: een online plek vol cv’s van werkzoekenden waar bedrijven binnen 4 minuten de perfecte match kunnen vinden. Het concept leek makkelijker dan de werkelijkheid en de behoefte naar wat anders bleek ook groter te zijn. Daan ging terug naar de tekentafel en besloot om op de traditionele manier van uitzenden verder te gaan. Zo kwam ook de eerste aanvraag van een opdrachtgever binnen op een bewuste vrijdag. Maandag moesten er 25 medewerkers klaar staan. Vanuit de huiskamer werd het hele weekend gebeld en sollicitaties gevoerd, met als resultaat dat maandagochtend alle nieuwe medewerkers klaar stonden om aan de slag te gaan. Uitzendbureau 4 Minutes was geboren!

Één van de snelst groeiende bedrijven

Nu 10 jaar later behoren wij tot één van de snelst groeiende bedrijven en verspreiden wij ons met vestigingen in Enschede, Almelo en Losser door heel Twente. Dagelijks staan wij met 35 intercedenten klaar voor alle vragen van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Onze oorspronkelijke missie staat nog steeds overeind: stabiliteit en groei bieden aan zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers in de flexibele Twentse arbeidsmarkt. Door onze specialisatie in de productie en logistiek en het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, weten wij ons goed te onderscheiden op de uitzendmarkt. Het geeft ons de mogelijkheid om te verbinden en snel te schakelen tussen verschillende aanvragen. Samen met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten verspreid door heel Twente zetten wij resultaten neer waar wij met z’n allen trots op zijn!

Wist jij dat…

Wist jij dat 4 Minutes in 2020 én 2021 officieel is benoemd tot één van de snelst groeiende bedrijven? Het Financiële Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2020 stond 4 Minutes in de regio Overijssel op plek 100 en in 2021 hebben wij de 6e plek mogen bemachtigen in regio Oost, middelgrote bedrijven. Volgende stap is natuurlijk naar de top 3!

 

Wil jij op de hoogte blijven over 4 Minutes? Volg ons op social media!

Volg ons op social media!

Facebook-logo
LinkedIn-logo
Instagram-logo

Check de nieuwste vacatures