Samenwerken met 4 Minutes

“Ben je op zoek naar personeel maar heb je er eigenlijk de tijd niet voor? Bespaar en besteed het uit!"

Uitzenden, Werving & Selectie en Inhouse Recruitment

Kies de vorm die bij jou past en wij regelen de rest. Samenwerken met 4 Minutes betekent maximale flexibiliteit, minder zorgen en de garantie van uitstekend personeel. Voor ons maakt het geen verschil of het voor langere tijd, vakanties of ter vervanging is. Wist je dat wij ook voor fysieke en telefonische reserves zorgen? Mocht iemand zich hebben afgemeld in de ochtend, schakelen wij snel met één van onze reserves en loopt niemand achter op de planning. Wij regelen alles van A tot Z en het enige dat bij jou ligt is de directe leiding en aansturing op de werkvloer.

Ben je op zoek naar vast personeel?

Ook dan kun je de opdracht bij ons neerleggen en zullen wij de beste profielen aan je voorstellen. Samen kan er meer bereikt worden! Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om onze recruitmentkracht in te huren voor één dag, een paar dagdelen of meerdere dagen. 4 Minutes komt jou dan persoonlijk ondersteunen om de beste profielen te vinden.

Samenwerken met 4 Minutes?

We zijn een klein Twents uitzendbureau maar met grote ambities. Daarom meten we ons graag met de grote landelijke bureaus. We zijn uiterst gemotiveerd om voor jou als opdrachtgever de meest geschikte kandidaat bij het uitzendwerk te vinden. Daarom lopen wij met veel plezier net iets harder voor het bemiddelen in dé “perfect match”.

 

Wil je graag meer informatie over samenwerken met ons? Neem dan contact met ons op via info@4minutes.nl of dien een contactverzoek in. Wij zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

De perfecte match!

Wil je samen met 4 Minutes op zoek naar de perfect match? Neem dat contact op met de dichtstbijzijnde 4 Minutes vestiging. Wij gaan dan graag met je in gesprek!

Kaart-twente

Deze bedrijven werken al samen met 4 Minutes

Smithuis
AGC
AK-Schoonmaak
Pilkington
Permess
Maas-van-t-hoog
Roerink
Twente-Milieu
Reobijn
Poorthuis
Kees-Smit
Hartman
Euro-Cleaning
Berdal
Food-Connect
Fugers
Van-Heek-Textiles
Plus-Logo
Bolletje
Moving-IN
Bonfait
Nova
Corex
Eurol
Benchmark