Waarom werken bij

ZT Systems Netherlands?

”Succes begint met mensen”

Werken bij ZT Systems Netherlands betekent onderdeel zijn van de toekomst. Dit internationale bedrijf maakt hoogwaardige serveroplossingen op maat. Van A tot Z, voor toonaangevende internationale bedrijven. Die servers zijn hard nodig, want de cloud blijft groeien!

ZT Systems, dat je vindt op het Bedrijvenpark Twente in Almelo, zoekt altijd nieuwe mensen. Van kwaliteitscontrole tot voorraadbeheer. En van ICT’er tot productiemedewerker tot orderpicker. Iets voor jou? Lees dan snel verder en bekijk de vacatures.

Start je carrière bij ZT Systems Netherlands!

Succes begint met mensen, is de visie van ZT Systems. Innovatie, hard werken en goede relaties hebben dit bedrijf gebracht waar ze nu staan: aan de top van de sector. Natuurlijk willen ze succesvol blijven. Daarom ligt de lat hoog, maar daar krijg je ook wat voor terug. Een fijne werkomgeving, met werk dat goed beloond wordt en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Want er is alle kans om door te groeien, bijvoorbeeld naar een mooie functie als teamleider.

Binnen het productieproces vind je verschillende afdelingen waar jij aan de slag kunt. Zoek jij een uitdaging als productiemedewerker, in het magazijn of in de ICT? Er zijn genoeg mogelijkheden!

Waarom werken bij ZT Systems Netherlands?

  • Fulltime baan in twee ploegen.
  • 16% ploegentoeslag bovenop je salaris.
  • Eerste loonsverhoging al na 52 gewerkte weken.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.
  • Kans op een vast contract bij 4 Minutes of bij ZT Systems.

Over het productieproces

Rackprep is het eerste station. Het rack is kaal bij aankomst en het is aan de preppers de taak om de voorbereiding uit te voeren. Denk hierbij aan het klaarmaken van het chassis en inschroeven van de rails voor de lades. Bij Serverbuild worden de harde schijven klaargemaakt en de lades gevuld met alle benodigdheden. Vervolgens verhuist de kast naar de afdeling Rackintegratie, waar alle kabels worden geplaatst.

 

Wanneer de serverkast klaar is, zorgt de afdeling Quality Control voor het testen en controleren. Ben jij IT-minded, dan is dit jouw plek. En geen stress: je wordt goed getraind voor je aan de slag gaat!

Vervolgens maakt het Warehouse de serverkasten klaar voor verzending. Misschien is orderpicken in het magazijn iets voor jou? Of zoek je een logistieke administratieve baan? Bij ZT Systems Netherlands kun je alle kanten op!

 

Wil jij werken in Almelo, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Bekijk alle vacatures bij ZT Systems hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar almelo@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij ZT Systems Netherlands