Waarom werken bij

ZT Systems Netherlands?

”Succes begint met mensen”

Vanaf de eerste dag hebben de teamleden het bedrijf helpen opbouwen door innovatie, hard werken en relaties. Dit is de basis van het leiderschap van ZT in de sector. Om het succes te behouden, houden ze de lat hoog terwijl ze een respectvolle en lonende omgeving bevorderen waarin mensen zich kunnen ontwikkelen.

Start je carrière bij ZT Systems Netherlands!

Bij ZT Systems Netherlands wordt de serverkast van A tot en met Z geproduceerd. Binnen het productieproces zijn hiervoor verschillende afdelingen opgesteld waar jij als productie medewerker aan de slag kan gaan. Zoek jij meer een uitdaging in het magazijn? Daar zijn ook genoeg mogelijkheden!

Waarom werken bij ZT Systems Netherlands?

  • Fulltime baan in de 2 ploegen
  • Startsalaris vanaf €12,39 o.b.v. 18 jaar en ouder
  • 16% ploegentoeslag waarbij je op bruto uurloon komt vanaf €14,37
  • Na 52 gewerkte weken heb jij jouw eerste loonsverhoging binnen
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Rackprep is het eerste station in het productieproces. Twee rechterhanden is handig om te hebben als je hier gaat werken. Het rack is kaal bij aankomst en het is aan de preppers de taak om de voorbereiding uit te voeren. Denk hierbij aan het klaarmaken van de chassis en inschroeven van de rails zodat de lades er in kunnen worden geplaatst. Bij Serverbuild worden de harde schijven klaargemaakt en de lades gevuld met alle benodigdheden. Zodra zij klaar zijn verhuist de kast naar de afdeling Rackintegratie waar alle kabels worden geplaatst volgens de instructieformulieren. Wanneer de serverkast klaar is, wordt het getest en gecontroleerd bij de afdeling Quality Control, hier kan jij als ICT medewerker aan de slag. Hierna wordt het weer overgedragen aan het magazijn om de serverkasten klaar te maken voor verzending.

 

Binnen het magazijn heb je ook verschillende afdelingen. Is wellicht orderpicken iets voor jou? Of zoek jij een logistieke administratieve baan? Voor ieder wat wils!

Check alle vacatures bij ZT Systems Netherlands