Leren én werken

Jouw toekomst begint bij 4 Minutes

Ontdek en Groei – Leer en Werk

Samen met 4 Minutes

Wij geloven in de kracht van groei en ontwikkeling en daarom bieden wij jou de kans om te werken én te leren tegelijkertijd! Je geeft niet alleen jouw carrière een boost maar je verbetert ook je eigen vaardigheden. Word de volgende Operator Food via het 4 Minutes Food Academy of kies jouw eigen opleiding met het Scholingsvoucher! Lees verder en ontdek hoe je bij ons kunt groeien, zowel in kennis als in je loopbaan!

4 Minutes Food Academy

Wellicht werk jij in de productie en wil je graag een volgende stap maken. Of je staat nog aan het begin en bent op zoek naar de juiste uitdaging voor jou. Dit is jouw kans: Word de volgende Operator Food!

 

Wat houdt de 4 Minutes Food Academy in?

De opleiding is in de vorm van een BBL traject van 2 jaar. Dit betekent dat je 4 dagen gaat werken en 1 dag les hebt. Tijdens de lesdag krijg je ook tijd om eventuele werkopdrachten te maken. In 2 jaar tijd ga jij aan het werk bij 2 verschillende bedrijven via 4 Minutes. Dat zal zijn bij Johma, Bonfait, QiZiNi of Schouten. 

 

Én je doet het niet alleen! Vanuit school, het bedrijf waar je gaat werken en 4 Minutes krijg je een mentor. Ieder van hun staat voor jou klaar om jou bijvoorbeeld te helpen met je opdracht of het geven van extra uitleg over de lesstof. De opleiding wordt volledig door 4 Minutes vergoed en daarnaast krijg jij voor de uren die je werkt CAO conform salaris.

 

Hoe zien de toetsen en examens er uit?

Elk schooljaar wordt afgesloten met een mondelinge toets over de stof die je in dat jaar hebt behandeld. Aan het eind van je opleiding heb je een praktijktoets. Naast de opleiding gerelateerde toetsen heb je ook een examen voor Nederlands en Rekenen. Heb je de toetsen, praktijktoets en landelijke examens gehaald? Dan heb jij je diploma in de pocket!

 

Hoe kom ik in aanmerking?

Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om te leren om Operator Food te worden. De enige eis die wij stellen is dat je goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift. De opleiding en examens zijn volledig in het Nederlands. Je kunt je via het inschrijfformulier onder aan de pagina aanmelden. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Operator Food Academy 4 Minutes

Scholingsvoucher: Kies jouw eigen opleiding

Wil jij je heftruck certificaat halen? Of heb jij een andere cursus op het oog om je verder te ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om te groeien!

 

Jij kan een scholingsvoucher krijgen tot €500,- om een training, cursus of opleiding naar keuze te volgen. Je komt in aanmerking als jij:

 • Weet welke cursus, training of opleiding je wil gaan volgen
 • Gemotiveerd bent om te werken én te leren voor je toekomst
 • Werkzaam bent bij 4 Minutes

Ik wil leren én werken bij 4 Minutes

Ben jij enthousiast om te gaan werken én leren? Schrijf je dan direct in via het formulier! Binnen één werkdag zullen wij contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens het gesprek zullen we de mogelijkheden toelichten en samen met jou kijken naar de toekomst.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met het scholingsvoucher of 4 Minutes Food Academy? Neem gerust contact op met ons per mail info@4minutes.nl of telefonisch via 053 785 0731.  Upload hier je cv en motivatiebrief

  (cv verplicht)
  (motivatie optioneel)

  Vacatures bij 4 Minutes