Waarom werken bij Vernay?

Dé specialist in flow control.

Vernay is een productiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van complexe rubberen componenten voor de automotive industrie. Innovatie, kwaliteit en sterke klantrelaties is wat Vernay onderscheidt van de concurrent.

Wekelijks worden er miljoenen onderdelen wereldwijd gedistribueerd. Van terugslagkleppen tot complexe geassembleerde onderdelen, bij Vernay werken we er met z’n allen aan om rubberproducten van de hoogste kwaliteit te maken.

Heb jij een hart voor techniek en ligt jou interesse bij het constant verbeteren en controleren van machineprocessen, dan zit jij bij ons zeker op je plek.

Ga ook aan de slag bij Vernay!

  • Vernay Europa blinkt uit door een combinatie van geavanceerde simulatie-, analyse-tools en een scherp oog voor kwaliteit en efficiëntie over de hele productlevenscyclus. Hun kracht? Een naadloze overgang van concept tot realisatie, met robuuste productieprocessen die kwaliteit en output garanderen.
  • En als we het hebben over werken in Oldenzaal, dan is Vernay niet het enige bedrijf dat opvalt. 4 Minutes uitzendbureau, ook gevestigd in deze levendige stad, speelt een cruciale rol in het samenbrengen van talent en bedrijven. Samen zetten Vernay en 4 Minutes Oldenzaal op de kaart als een centrum van technische innovatie en een geweldige plek om te werken.

Wil jij werken in Oldenzaal, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Ga dan aan de slag bij Vernay. Bekijk alle vacatures bij Vernay hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar info@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij Vernay