Werken bij 4 Minutes

“Ben jij in staat om anderen te motiveren en enthousiasmeren voor een nieuwe baan?"

Word jij onze nieuwe collega?

Help jij graag anderen aan leuk en uitdagend werk, bijvoorbeeld als intercedent of recruiter? Of zoek je een leuke stageplek? Kom dan werken bij 4 Minutes, het snelst groeiende uitzendbureau van Twente!

 

4 Minutes is dé specialist in het vinden van het beste personeel in de productie, logistiek en schoonmaak. Met onze roots in het mooie Twente hebben we vestigingen van ons uitzendbureau in Enschede, Almelo, Losser en Hengelo. Vanuit hier werken we voor bekende (en minder bekende) merken en bedrijven, zoals Johma, Twente Milieu, ZT Netherlands en AK Schoonmaak. Elke dag weer zetten we ons in om de beste mensen te vinden en te plaatsen. En omgekeerd willen we natuurlijk onze uitzendkrachten blij maken met leuk werk, vast of tijdelijk.

 

Waarom werken bij 4 Minutes?

Bij 4 Minutes werk je in een gezellig en hecht team, met maar liefst 55 collega’s. We hebben plezier in ons werk en zijn er niet alleen voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, maar ook voor elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en vieren we onze successen.

Wil jij ons team komen versterken? Dan is het natuurlijk mooi als je bekend bent met de uitzendbranche, maar ervaring is geen harde eis. Er is genoeg ruimte om alle ins en outs van het vak te leren. Enthousiasme, een goede babbel en motivatie zijn al het halve werk!

 

Vacatures bij 4 Minutes

Hebben we je overtuigd? Bekijk dan onze vacatures in Enschede of bij onze andere locaties hieronder. Zie jij jouw droombaan er niet bij staan? Geen probleem! Stuur gerust een open sollicitatie met jouw motivatie en cv naar info@4minutes.nl.

Hier wil je werken!

Vacatures bij 4 Minutes