Werken bij 4 Minutes

“Ben jij in staat om anderen te motiveren en enthousiasmeren voor een nieuwe job?"

Word jij onze nieuwe collega?

Droom jij er van om te werken in de wereld van uitzenden? Of ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stageplek? Word onze nieuwe collega!

 

4 Minutes is het snelst groeiende uitzendbureau in Twente en de specialist voor het beste productie en logistiek personeel. Wij verspreiden ons met een vestiging in Enschede, Losser en Almelo. Wij hebben plezier in ons werk en vieren ook samen onze successen. Voor elkaar én met elkaar!

 

Bij 4 Minutes vinden wij het leuk om onze uitzendkrachten blij te maken met een nieuwe baan en vinden het belangrijk dat hij of zij ook bij zijn nieuwe baan kan komen. Wij hebben ons wagenpark uitgebreid met fietsen, scooters en zelfs auto’s zodat zij zorgeloos aan het werk kunnen. Ook de uitzendkrachten die vaak een extra steentje bijdragen zetten wij in het zonnetje met een extra bonus!

 

Werken bij 4 Minutes betekent werken in een gezellig team van maar liefst 45 collega’s. Ervaring is geen eis om het team te versterken, er is genoeg ruimte om je alle ins en outs van het vak te leren. Het hebben van een goede babbel, enthousiasme en motivatie is al het halve werk!

 

Zie jij jouw vacature er niet bij staan? Stuur gerust een open sollicitatie met jouw motivatiebrief en cv naar info@4minutes.nl!

Hier wil je werken!

Vacatures bij 4 Minutes