Waarom werken bij Twente Milieu?

Samen voor een schoon, groen en leefbaar Twente!

Twente Milieu: wie kent dit mooie bedrijf niet? Hier werken zo’n 400 betrokken en gedreven mensen. De meeste daarvan vind je in de buitendienst; op de wagens die rondrijden in Almelo, Enschede en Hengelo. Want voor meer dan 500.000 inwoners in negen Twentse gemeenten verzorgt Twente Milieu onder andere de inzameling van huisvuil. Maar ze doen nog veel meer.

 

Als grote werkgever biedt Twente Milieu kansen aan veel mensen. Want Twente Milieu gelooft dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Ze zijn trots op de regio en doen daar onmeunig hun best veur. Voor de huidige inwoners en die van de toekomst!

Ga aan de slag bij Twente Milieu!

Bij Twente Milieu werken ze graag samen. Met elkaar zorgen ze hier dat het werk goed en op tijd afkomt. Twente Milieu staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak. Het is een professionele, duurzame en sociale werkgever, die gaat voor een schoon, groen en leefbaar Twente.Wil jij graag werken met collega’s die hart hebben voor elkaar, de inwoners en de leefomgeving? Kom dan werken bij deze mooie Twentse organisatie en draag je steentje bij! Je kunt rekenen op:

 

  • Leuke, gezellige en hardwerkende collega’s.
  • Kans om op kosten van 4 Minutes jouw rijbewijs C te halen.
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (als chauffeur).
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO Afval & Milieu Services.

Wil jij werken in Almelo, Enschede of Hengelo, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Ga dan aan de slag als chauffeur of bijrijder/belader. Bekijk alle vacatures bij Twente Milieu hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar enschede@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij Twente Milieu