Waarom werken bij Twente Milieu?

Samen voor een schoon groen en leefbaar Twente!

Bij Twente Milieu werken ze graag en veel samen. Met elkaar zorgen ze dat het werk op tijd afkomt en gewoon goed wordt uitgevoerd. Twente Milieu staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak. Het is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een schoon, groen en leefbaar Twente. Twente Milieu gelooft dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Ze zijn trots op de regio en doen daar onmeunig hun best veur. Voor de huidige inwoners en die van de toekomst!

Over Twente Milieu

Met zo’n 400 betrokken en gedreven medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is in de buitendienst, is Twente Milieu dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van meer dan 500.000 inwoners in de negen Twentse aandeelhoudende gemeenten. Een grote werkgever, die veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (20 procent van het personeelsbestand) kansen biedt. Twente Milieu ontzorgt op het gebied van afval en voert veel taken uit in het beheer van de openbare ruimte. Ook is de organisatie verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen en de inzet van communicatie en educatie. Daarnaast geeft Twente Milieu advies over gemeentelijk beleid en levert zij een bijdrage aan het milieubewustzijn en de duurzaamheidsdoelstellingen in de regio.

Ga aan de slag bij Twente Milieu!

  • Kom werken in een organisatie waar je leuke, hardwerkende mensen om je heen hebt die hart hebben voor elkaar, de inwoners en de leefomgeving
  • Draag jouw steentje bij aan een schoon, groen en leefbaar Twente

Wil jij graag werken bij Twente Milieu? Reageer dan op één van de openstaande vacatures!

Check alle vacatures bij Twente Milieu