Waarom werken bij Grolsch?

Ze houden van echt karakter!

Werken bij Grolsch is jezelf – samen met je collega’s – dagelijks inzetten voor de verbetering en groei van de organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van hun klanten en de consumenten. Ze willen mooie momenten bijzonder maken. Dat doen ze met energie, passie, focus en plezier.

 

Ze houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen. Collega’s die hun verantwoordelijkheid nemen en hun eigen ideeën hebben. Ze stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan; dagen je uit om te zien wat je kunt en jezelf verder te ontwikkelen. De lat ligt daarbij hoog. Het resultaat telt!

Zodra je binnenloopt voel je de trots. Trots op de merken, het bedrijf, de vakmanschap en natuurlijk op hun bieren. Dat zit in hun DNA. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat ze doen. Omdat ze geloven dat dat hun – en de wereld om ons heen – verder brengt.

Echt. Karakter.

Wist je dat Grolsch

  • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
  • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
  • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
  • Ze als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, ze omarmen het! Diversiteit en inclusie is een van de strategische thema’s, omdat ze de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor de organisatie.
  • 650 collega’s voor jou heeft in Nederland?
  • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Wil jij werken in Enschede, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Ga dan aan de slag bij de Grolsch! Bekijk alle vacatures bij Grolsch hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar ìnfo@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij Grolsch