Waarom werken bij Continuum | KPN?

Makkelijk bonussen scoren én je eigen werkrooster bepalen

Eén van de meest vooraanstaande telecombedrijven, dat is KPN. Van internet en tv tot mobiele en vaste telefoonabonnementen, KPN heeft miljoenen klanten in heel Nederland. Omdat KPN gaat voor een uitstekende klantenservice, zoeken ze altijd enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega’s. Wil jij graag mensen helpen? Dan is werken bij het KPN-callcenter via Continuum misschien wel de ideale bijbaan voor jou! Lees gauw verder en bekijk alle telecom-vacatures in Enschede hieronder. 

Ga aan de slag bij Continuum | KPN!

Zeg je klantenservice, dan zeg je Continuum. Bij Continuum krijgen klanten altijd de volledige aandacht. Want hoe je iemand blij maakt met een klantervaring van wereldklasse, dat weten ze bij dit bedrijf als geen ander!  

 

Bij Continuum heb je een fijne werksfeer met leuke collega’s. Samen help je KPN-klanten met hun vragen of je maakt ze blij met een nieuw abonnement of extra dienst. Met deze bijbaan is het lekker verdienen en het werk is ideaal te combineren met jouw studie of drukke privéleven.  

  • Flexibele werktijden: bepaal je eigen rooster. 
  • Kans op bonussen tot wel €500 per maand, bovenop je salaris. 
  • Bonussen voor het aanbrengen van nieuwe collega’s. 
  • Reiskostenvergoeding, vakantiedagen en pensioenopbouw. 
  • Vlakbij station Enschede, dus makkelijk bereikbaar. 

Ga aan de slag voor het KPN-callcenter via Continuum, bijvoorbeeld als KPN Medewerker Klantenservice of KPN Medewerker Sales, en je ervaart het zelf. Bekijk de Continuum-vacatures in Enschede hieronder en reageer direct. 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar info@4minutes.nl. 

Check alle vacatures bij Continuum