Johma - Vacatures Johma - Food sector

Volop vacatures bij Johma salades I Vacatures bij Johma

Volop werk bij Johma!

Bij Johma salades in Losser is op dit moment volop werk bij alle afdelingen: productie, operator, orderpicker, logistiek! Voor iedereen is wel een functie die bij je past!
Ben jij op zoek naar een baan, dan vind je hier je uitdaging! Bij Johma zijn volop doorgroeimogelijkheden, alle functies zijn fulltime en in 2 of 3 ploegen. Kom werken met de leukste collega’s en ga lekker fulltime aan de slag met kans op vastigheid in je contract!

Wees samen met Johma trots op de lekkerste salades, geproduceerd met de ECHTE EIGEN TWENTSE werkwijze.

Over het bedrijf

Johma oet Twente: de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit hun keuken. Bij het maken van de salades hebben ze maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken ze alleen de beste ingrediënten voor de salades. En elke dag weer zijn ze er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken. In Losser zijn ze al meer dan 50 jaar gevestigd! Met de eigen Twentse werkwijze (sympathiek, hardwerkend, eerlijk) hebben ze in al deze jaren vele innovaties gelanceerd. Onder de naam Johma oet Twente presenteren zij met gepaste trots de Twentse roots!