‘Ons groene wagenpark’

Wagenpark

‘Ons groene wagenpark’

Ons groene wagenpark

 

Jij hebt ze vast al gezien, onze fietsen/scooters of de beroemde 4 Minutes auto’s. Voertuigen uit ons groene wagenpark worden elke dag gebruikt door onze uitzendkrachten of intercedenten. Op deze manier zijn al onze werknemers mobiel en kunnen zij op een groene manier op het werk komen. Al onze voertuigen zijn namelijk elektrisch! Dit is ons steentje die wij bijdragen aan een beter klimaat. Hoe wij het ook wel benoemen: Twee vliegen in één klap! Wij zijn trots dat wij dit kunnen doen voor onze werknemers en voor het klimaat, zo kleurt ons 4 Minutes blauw langzaam groen! 

Dit jaar hebben wij 20 E-Scooters en 30 E-Bikes aangeschaft om nog meer uitzendkrachten de mogelijkheid te geven om mobieler te zijn en wij verwachten dat dit het komende jaar verder uit zal breiden. Er zullen nog veel meer Elektrische auto’s komen. Ons doel? Volledig CO2 neutraal worden natuurlijk!

Sneller én groener van A naar B!

Wellicht lees je dit en denk jij ook ‘dit wil ik ook!’ maar heb jij nog geen rijbewijs? Jij kan aan de slag gaan bij het leukste uitzendbureau in Twente, werken bij de grootste Twentse opdrachtgevers en gratis jouw scooterrijbewijs halen! Wanneer jij minimaal 100 uur hebt gewerkt in 2022 en nog werkzaam bent bij 4 Minutes, kun jij je opgeven om gratis je scooterrijbewijs te halen. Meer weten? Lees het op: Uitzendbureau 4 Minutes | Gratis scooter rijbewijs

Heb jij je rijbewijs al binnen en ben je nog op zoek naar een leuke baan? Check onze vacatures op Uitzendbureau 4 Minutes | Alle vacatures voor jou op een rij of plan direct telefonisch een intake gesprek in! Tijdens het gesprek zullen wij alles met je doornemen en mocht vervoer voor jou een probleem zijn, kijken wij ook samen met jou naar de mogelijkheden om vervoer van ons te gebruiken.

Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken op 053-7850731 of stuur ons een e-mail via info@4minutes.nl

Je zult ons in ieder geval veel vaker zien – Elektrisch, hybride of op de fiets. 4 Minutes, als CO2 neutrale organisatie! Zien wij je snel?

 

Groen wagenpark Elektrische fiets