‘Arbeidsmigranten bij 4 Minutes’

Over-4-Minutes

‘Arbeidsmigranten bij 4 Minutes’

Arbeidsmigranten bij 4 Minutes: De Sleutel tot een Zorgeloze Start in Twente

Welkom bij 4 Minutes, waar iedereen welkom is, inclusief arbeidsmigranten uit Oekraïne, Polen, Portugal en andere landen. Ons doel is om het integratieproces voor arbeidsmigranten zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun nieuwe baan in Twente.

Wij Regelen Alles!

Bij 4 Minutes zorgen we van A tot Z voor onze arbeidsmigranten. Onze dienstverlening omvat werving en selectie, huisvesting, administratie en de benodigde documenten. We nemen al deze zorgen uit handen, zodat de migranten zonder zorgen aan het werk kunnen.

Huisvesting Op Maat

We bieden woonruimte op verschillende locaties in Twente, waaronder Hengelo, Almelo, Gronau, Enschede en Reutum. Elke bewoner heeft een eigen kamer. Transport is ook geen probleem, want we stellen fietsen, elektrische scooters en mogelijk zelfs auto’s van 4 Minutes beschikbaar. Wonen in een ander land kan soms lastig zijn, omdat veel nog onbekend is. Maar zelfs dan staan we klaar voor elke arbeidsmigrant. We helpen hen bij het vinden van een dokter, tandarts en begeleiden hen als dat nodig is.

Het Verhaal van 4 Minutes

Wist je dat de naam ‘4 Minutes’ afkomstig is van de gedachte dat het slechts vier minuten zou duren om de perfecte match tussen een werkzoekende en een bedrijf te vinden? Daan Slütter bedacht dit concept als een online platform vol cv’s van werkzoekenden. Bedrijven konden binnen 4 minuten de ideale kandidaat vinden. Echter, de praktijk bleek gecompliceerder, en 4 Minutes ging terug naar traditionele uitzendmethoden. Het eerste verzoek van een opdrachtgever werd in één weekend gerealiseerd, en zo ontstond Uitzendbureau 4 Minutes.

Snelgroeiend en Trots

Nu, 10 jaar later, behoren we tot de snelst groeiende bedrijven in Twente, met vestigingen in Enschede, Almelo en Losser. Onze missie blijft dezelfde: stabiliteit en groei bieden aan zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers in de flexibele Twentse arbeidsmarkt. Onze specialisatie in productie en logistiek, samen met persoonlijk contact met opdrachtgevers en uitzendkrachten, onderscheidt ons in de uitzendmarkt. We streven naar een sterke verbinding en snelle aanpak van verschillende aanvragen. Samen met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten in Twente, realiseren we resultaten waar we trots op zijn.

En nu?

Nu kun jij natuurlijk ook solliciteren op een baan bij 4minutes! Dat kan super makkelijk door jou sollicitatie te sturen via deze link: Inschrijven bij 4minutes

Je kunt ons ook altijd bellen of mailen:

T. 0031 53 – 785 0731

info@4minutes.nl

Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij 4 Minutes? Check de video hieronder!