Werken en Leren bij Johma

Een leertraject van 3 weken én betaald krijgen!

In samenwerking met Johma uut Twente hebben wij, uitzendbureau 4 Minutes, een leer traject opgesteld waarbij jij als operator wordt klaar gestoomd in bij Johma de lijnen te bedienen. Je gaat het proces onder de knie krijgen tijdens deze 3 weekse opleiding, waarna jij zonder moeite een salade lijn van Johma kunt bedienen.

Operator Johma – zo krijg jij het onder de knie

Niet iedereen kan zomaar aan de slag als Operator  bij Johma. Om die reden hebben wij samen met Johma een trainingsplan ontwikkeld waarbij jij, onze uitzendkracht, een korte maar goeie opleiding krijgt tot volledig Operator, zodat jij volledig inzetbaar bent bij Johma.

Beschik jij over talent, voldoende inzicht en een gezonde werkinstelling, dan zoeken wij jou als nieuwe Operator. Dagelijkse werken tientallen mensen bij Johma om de hoeveelheid salades te maken om Europe te voorzien van de lekkerste salades. Wij hebben echter voldoende plek voor jou om als Operator het gehele team van Johma te komen ondersteunen. We bieden daarnaast ook nog eens garantie op een vast contract als jij je van je beste kant laat zien!

Dus even op een rijtje:

  • Een trainingstraject van 3 weken
  • Volledig betaald krijgen
  • Mogelijkheid op vervoer (E-bike) van 4 Minutes
  • Kans op een vast contract bij 4 Minutes.
  • Aan de slag als Operator bij Johma na het succesvol doorlopen van de training

Wil jij werken in Losser, bij het snelst groeiende uitzendbureau van Twente: 4 Minutes? Kom dan trainen bij Johma als Operator. Bekijk ook de andere vacatures van Johma hieronder en reageer direct.

 

Heb je vragen of ben je al ingeschreven bij 4 Minutes? Bel ons dan gerust via 053 – 785 07 31 of mail naar Losser@4minutes.nl.

Check alle vacatures bij Johma