coronavirus

Afbeelding van Monoar Rahman Rony via Pixabay

”Het coronavirus houdt ons land in de greep. Ons, én de rest van de wereld”

We leven in uitzonderlijke tijden en het coronavirus zal een invloed hebben op het dagelijks leven van een ieder.

Allereerst willen wij alle mensen ontzettend bedanken die zo hard aan het werk zijn in de sectoren die vitaal zijn voor ons allemaal.
Daarnaast gaat onze lof uit naar alle anderen die zorg bieden, hulp bieden, steun bieden aan de mens om ons heen en de maatschappij.

Zoals Mark Rutte zegt: ‘’Het is echt een probleem waar we met zijn allen, 17 miljoen Nederlanders, voor staan. We kunnen dit alleen samen’’.


Maatregelen:

Ook wij hebben om deze reden een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk in te dammen.

  1. Wij werken zoveel als mogelijk vanuit huis zonder fysieke klantafspraken, dit zal zo veel als mogelijk digitaal of telefonisch verlopen.
  2. Indien noodzakelijk kan afgesproken worden op locatie, echter enkel op afspraak.
  3. Onze sollicitatiegesprekken verlopen digitaal of telefonisch (bij voorkeur met videobellen).
  4. Wij hebben nauw contact met onze klanten om samen de richtlijnen van het RIVM (eventueel met doorklikfunctie naar website RIVM) na te leven.
  5. Onze ziekteverzuimbegeleiding hebben wij aangescherpt zodat we de richtlijnen vanuit het RIVM kunnen naleven.

Werknemer:

Naast het nemen van maatregelen willen wij een ieder die bij ons werkzaam is zo goed als mogelijk per e-mail informeren wat dit voor hem/haar betekent of eventueel gaat betekenen. Heb je nog geen e-mail ontvangen (ook niet in je spambox) neem dan contact op met je contactpersoon of stuur een email naar info@4minutes.nl

Ben je al werkzaam bij ons en heb je een vraag over je werkzaamheden, je arbeidscontract of andere zaken? Wij beantwoorden graag al je vragen!
Neem in dat geval contact op met je contactpersoon. Heb je geen contactpersoon dan zijn wij als volgt bereikbaar:

Vestiging Enschede
053-7850731
info@4minutes.nl

Vestiging Almelo
0546-200055
almelo@4minutes.nl 


Wat moet je doen als je ziek bent of twijfelt of je kan/mag werken?  

Voor het indienen van een ziekmelding of vragen over je huidige ziekmelding kun je terecht bij onze ziekteverzuimcoördinator, dagelijks vanaf 08.00 uur op
053-7850731


Werkzoekende:

Ben je op zoek naar een baan? Kijk dan tussen onze openstaande vacatures en solliciteer! Staat er geen vacature bij die op dit moment bij je past? Dan ontvangen wij graag alsnog je cv via info@4minutes.nl, zodat wij contact met je kunnen opnemen en samen met jou op zoek kunnen naar werk!


#samenstaanwesterk

#stayhealthy