gratis- scooter-rijbewijs- Uitzendbureau 4 Minutes

VERVOER

Op het moment dat je bij ons werkt, zal je vanaf je huis naar het adres van onze klant moeten komen om daar je werkzaamheden uit te voeren. 4 MINUTES verzorgt graag het vervoer voor je waardoor jij altijd naar de juiste locatie kan komen.

Jij wilt niet chillen maar werken? Wat dacht je van chill naar je werk met een scooter van 4 Minutes?

Om het werk bij 4 Minutes nog leuker en duurzamer te maken stellen wij elektrische scooters beschikbaar.  En het mooiste is: Je mag de scooter ook prive * gebruiken! Stopt je werk? Dan lever je de scooter 🛵weer in.

KOM JE IN AANMERKING OM MET EEN E SCOOTER TE RIJDEN?

Wil jij weten of je in aanmerking komt om met een e scooter naar je werk te rijden? Stuur dan even een mail naar: info@4minutes.nl met daarin je naam/adres en telefoonnummer.

Om je aan te melden voor het scooter rijbewijs  verstuur je onderstaand formulier.

* Lees ook even de overige informatie onderaan deze pagina.

VOORWAARDES VOOR EEN GRATIS SCOOTER RIJBEWIJS:

  • Wanneer je in 2021 minimaal 100 uur werkt voor 4 MINUTES bieden we jou de mogelijkheid om een gratis scooter rijbewijs (t.w.v. 445 euro) te halen.
  • De tijd die je besteed aan de theorie- en scooter lessen is geen betaalde werktijd. Heb jij nog geen rijbewijs? Wij bieden je de mogelijkheid om gratis je AM rijbewijs te halen. Meld je aan met onderstaand formulier.

Let op: De theorie- en praktijklessen zijn volledig Nederlandstalig. 

Theorie volgen in een andere taal? Dat is mogelijk. De kosten bedragen ongeveer 293 euro per persoon (kosten zijn incl. de huur van een tolk + een individueel CBR examen)

* Deze kosten komen geheel voor eigen rekening.

 

GRATIS SCOOTER RIJBEWIJS!

.

THEORIE - en PRAKTIJK LESSEN

Nadat je bij ons bent aanmelding voor je scooter rijbewijs sturen wij jouw gegevens door naar verkeerscollege Brunen.

Daarna ontvang je per mail het complete planningsoverzicht van verkeerscollege Brunen. Ben jij geslaagd voor je scooter rijbewijs dan krijg je ook nog een gratis proefles voor de auto aangeboden (dit t.w.v. € 42,-)
Boek je na de auto proefles een auto rijopleidingspakket dan krijg je een korting van € 100,- op de pakketkosten.

 

OVERIGE INFORMATIE

  • Opladen kan gratis op 1 van de kantoren van 4 Minutes en bij de meeste opdrachtgevers. Komt dat niet uit dan kun je de scooter natuurlijk ook gewoon thuis opladen. (dit op eigen kosten)
  • Als je gebruik maakt van een 4 Minutes scooter dan vervalt de reiskostenvergoeding , mocht je die nu van ons ontvangen.
  • Als je de scooter prive rijdt dan betaal je bijtelling. Dat is, afhankelijk van je salaris, ongeveer € 5,00 tot € 7,00 per maand netto.
  • De scooters gaan 45 km per uur. Dus je hebt een AM rijbewijs  nodig om te rijden.

Een leuk weetje:

De scooters hebben een actieradius van ongeveer 50 km.

Update 11-11-2021

We willen de scooters ook gaan uitlenen aan medewerkers die tussen de 5 en 10 km per enkele rit moeten rijden. Je gaat dan wel een vergoeding aan ons betalen. Deze vergoeding bestaat uit 2 delen

  • Vergoeding gebruik scooter bij < 10 km woonwerk enkele reis: €7,50 per week
  • Verplichte eigen bijdrage voor prive gebruik: €3,62 per week (de eigen bijdrage is niet optioneel. We kunnen namelijk niet controleren of er prive gebruik is).