Waar geloven wij in

Goede recruiters vinden goed personeel
Onze recruiters zijn uiterst gemotiveerd en zetten graag een stapje meer. U krijgt een vast contactpersoon bij 4 Minutes bij wie u altijd terecht kan. Wij werken alleen met vakmensen, daarom kunt u onze recruiters ook gerust vragen stellen over andere HRM-zaken, zoals het ontslagrecht, subsidies en overige P&O kwesties.

Intensieve relatie
Het ons uiteindelijke doel om met elke opdrachtgever een intensieve relatie aan te gaan. Wij willen uw organisatie door en door kennen en een verlengstuk worden van uw organisatie.

Langdurige relatie
Wij vinden het erg belangrijk dat u één vast contactpersoon heeft binnen 4 Minutes. Deze persoon is jarenlang uw aanspreekpunt, kent uw bedrijf en kan met u meedenken. Op deze manier kunt u nog meer uit uw samenwerking met 4 Minutes halen.

Flexibiliteit
U werkt niet van 9 tot 5? Wij ook niet. Als ons personeel bij u werkt, werken wij ook en zijn wij bereikbaar.

Onze missie en visie

Missie
Als Twentse uitzendorganisatie is het onze missie om: het bieden van stabiliteit en groei aan zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers in de flexibele Twentse arbeidsmarkt.

Visie
De carrières van onze uitzendkrachten blijvend te verbeteren en hierdoor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers te binden en te boeien, waarbij maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen te allen tijde de basis is van onze werkwijze.

Duurzaam ondernemen

Wij vinden het belangrijk duurzaam te ondernemen. Hierbij zijn wij in al onze activiteiten continu bezig om de juiste toegevoegde waarde te creëren aan onze klanten, werknemers maar ook het milieu. Middels een balans te vinden in deze toegevoegde waarde en deze waarde op transparante wijze naar voren te laten komen in de samenwerking met onze klanten en werknemers, creëren wij een duurzame relatie waar wij achter staan!

Een van onze streven is zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te helpen in hun loopbaan. Dit doen wij in samenwerking met onder andere Werkplein Twente.

Voor onze privacy statement click hier!