Twente Milieu en 4 Minutes vieren feest

Logo Twente Milieu

Twente Milieu en 4 Minutes vieren feest

Tien Jaar Chauffeurs: De Duurzame Samenwerking tussen 4 Minutes en Twente Milieu

In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid en milieu verantwoordelijkheid centraal staan, schijnt de samenwerking tussen 4 Minutes BV en Twente Milieu als een baken van vooruitgang en toewijding. Al meer dan een decennium bundelen deze twee toonaangevende organisaties in Enschede hun krachten om niet alleen de regio Twente groener te maken, maar ook om kansen te bieden aan mensen die een nieuwe start willen maken in de arbeidsmarkt.

Een Decennium van Samen Succes

Tien jaar geleden begonnen 4 Minutes BV en Twente Milieu aan een reis die zou uitgroeien tot een vruchtbare samenwerking. 4 Minutes, een vooraanstaand uitzendbureau in Enschede, werd de exclusieve leverancier van chauffeurs en beladers voor Twente Milieu, de organisatie die verantwoordelijk is voor afvalbeheer en recycling in de regio. Samen hebben ze niet alleen de efficiëntie van afvalinzameling en -verwerking verhoogd, maar ook banen gecreëerd voor de lokale gemeenschap.

Viering van Partnerschap    

Onlangs vierden we deze mijlpaal op een manier die zo kenmerkend is voor onze gemeenschappelijke waarden – door elke medewerker van Twente Milieu te trakteren op een tompoes. Deze kleine daad van waardering symboliseert de zoetheid van onze samenwerking en onze gezamenlijke inzet voor het milieu en onze medewerkers.

Het Sociale Hart van Onze Missie

Bij zowel 4 Minutes als Twente Milieu staat het sociale aspect centraal. We streven ernaar om duurzaam te ondernemen, niet alleen door milieuvriendelijke diensten te bieden, zoals afvalinzameling en recycling, maar ook door mensen goede en eerlijke banen te bieden. Onze partnerschap onderstreept het belang van sociale verantwoordelijkheid en biedt kansen aan diegenen die deel uitmaken van de Twente-gemeenschap.

 

Lokale Partners, Wereldwijde Impact

Als lokale partners zijn 4 Minutes en Twente Milieu toegewijd om onze samenwerking verder te intensiveren. We linken naar elkaar niet alleen als teken van onze verbondenheid, maar ook om de kracht van lokale samenwerking te benadrukken in het aanpakken van mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering en werkgelegenheid. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bijdragen aan onze missie, biedt Twente Milieu diverse vacatures aan. Van chauffeurs tot beladers, wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde individuen die willen werken in een omgeving waar duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Samen Sterker

De samenwerking tussen 4 Minutes en Twente Milieu is een levend voorbeeld van hoe lokale organisaties een significante impact kunnen hebben op zowel het milieu als de economie. Door samen te werken, zetten we ons in voor een groenere, schonere toekomst en bieden we waardevolle kansen voor onze gemeenschap in Twente.

4 Minutes heeft de duurzame oplossing voor uitzendkrachten

Een tijdje geleden hebben we al eens 80 elektrische fietsen ter beschikking gesteld aan onze hardwerkende uitzendkrachten. Die kunnen daarom nu, bijvoorbeeld omdat ze geen autorijbewijs hebben, fluitend naar hun werk op de bekende wit-blauwe elektrische E-bike van 4 Minutes. Omdat dit een dusdanig groene, duurzame en oplossingsgerichte bijdrage is aan zowel de CO2 neutrale doelstelling als ook aan het Twentse werkgeluk, hebben wij te samen met de leverancier van onze fietsen BSP, een 100 tal fietsen laten maken. Op Nederlandse bodem nog wel!