Met meer dan 24 intercedenten biedt 4 minutes dagelijks fulltime werk aan ruim 750 werknemers, hiermee is onze uitzendorganisatie  in staat om zowel het lokale MKB als het grootbedrijf te ontzorgen. Daarnaast biedt ons bedrijf aan 4 grote Twentse bedrijven inhouse dienstverlening (Grolsch, Jardin Netherlands B.V. , ZT systems, Dutch Environment Corporation B.V. & Twente Milieu). Onderstaand meer informatie over enkele van onze klanten.

Werken bij AK schoonmaak

AK schoonmaak is een van onze klanten in Enschede. Het bedrijf is gepassioneerd en zeer betrokken om u te ontzorgen in al uw schoonmaakwerk. AK schoonmaak is al ruim 25 jaar een begrip in Oost-Nederland. Vanuit AK schoonmaak in Enschede bedient het bedrijf grote delen van Noord-, Midden- en Oost – Nederland. Lijkt je het leuk om bij AK schoonmaak te werken, neem dan snel met ons contact op en we helpen je graag!

Werken bij ZT systems

ZT systems is één van onze grootste klanten in Almelo. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten serverkasten. Als productie medewerker bij ZT systems sta je aan de lijn en je gaat in een team stukje bij beetje een server (computer) in elkaar zetten of onderdelen uitpakken. Het gaat om fysiek lichte werkzaamheden, waarbij van je verwacht wordt dat je 8 uur per dag staand je werkzaamheden kan uitvoeren. lijkt je het leuk om bij ZT systems te werken, neem dan snel contact met ons op!

Werken bij Twente Milieu

Twente Milieu is bij iedereen in Twente bekend om het ophalen van het huisvuil. Wat velen echter niet weten is dat, ze ook op andere gebieden actief zijn. Denk hierbij o.a. aan het beheer van verkeerslichten en het onderhoud van de riolering. Voor de meest uiteenlopende technische functies voorziet 4 Minutes Twente Milieu van technisch vak personeel.

Werken bij Pilkington

De Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome, de Algemene Rekenkamer en het nieuwe MST in Enschede. Zo maar vier prestigieuze gebouwen waarvoor Pilkington Nederland het glas heeft geleverd. Maar ook in andere bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en natuurlijk woningen vindt u ons glas. Pilkington Nederland is een onderdeel van de NSG Group en heeft circa 120 medewerkers. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn kernwaarden die in de organisatie verankerd liggen. Werken bij Pilkington Nederland B.V. betekent werken in een informele en ambitieuze organisatie onder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waarbij je alle mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen.

Werken bij Jardin

Jardin is een van de grootste producenten in kunststof tuinmeubelen in Europa. Het bedrijf heeft in Nederland twee productielocaties, waarvan een in Enschede zich bevindt. Wat je gaat doen, als je bij Jardin gaat werken is elke dag verschillend, de ene dag is inpakken of assembleren van de stolen of tafels, de andere dag weer iets anders, daarnaast is het werk bij jardin op ploegenbasis, en je krijgt ook natuurlijk ploegentoeslag.

Werken bij Van de Steeg

Van de Steeg is een producent en exporteur van luxe verpakkingen dozen in Enschede, hierbij kun je denken aan horloges dozen, cosmetica dozen enz. binnen het bedrijf wordt alle producten van A tot Z ontworpen. Bij van de Steeg zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag kan, van Drukkerij, stansrij, uitbrekerij , afwerking, magazijn, of handmontage. Lijkt het je ook leuk om bij van de steeg te werken, check dan onze vacatures en neem snel contact met ons op.